Frittstående anlegg med optimale lagringsforhold for alle typer fryseprodukter

Et uavhengig kjøle- og fryselager perfekt lokalisert på Sveberg Industriområde i Malvik – Midt i Norge.

Malvik-Fryselager-flyfotoAlle fasiliteter og godkjenninger – for profesjonell håndtering av dine varer!
Hos Malvik Fryselager får du alt du trenger av lagertjenester i tempererte soner i henhold til krav fra Mattilsynet. Vi tilbyr alt av håndtering-, plukke- og merketjenester og håndterer selvsagt lasting og lossing av containere for import og eksport. Vi dekker dine behov uansett om det gjelder store volum, bulklagring eller enkelte paller.

Fordelt på våre 15000m² finner du fryselager og kjølelager med superkjøl, innfrysing, emballering, kontrollert opptinging, samt egen avdeling godkjent for håndtering, avemballering og emballering av bart kjøtt.

Digital håndtering av hele prosessen fra scanning ved mottak til lagring og evt. håndtering samt utskipning.

 

Åpent 06-20

Både lokasjon og fasiliteter gjør oss meget konkurransedyktige for håndtering av næringsmidler for import og eksport. Plasseringen rett ved motorveien (E6) – med kort avstand både til tog, havn og flyplass, er ideel for eksport via Storlien til Øst-Europa. For mest mulig optimal transport har vi åpent 06-20 (man-tors) 06-15 (fred).

 

Fleksibilitet er vår styrke – si hva du trenger så finner vi en løsning!

Både lokasjon og fasiliteter gjør oss meget konkurransedyktige i forhold til håndtering av næringsmidler for import og eksport.

Vi har mange års erfaring innenfor næringsmiddellogistikk og skreddersyr løsninger ut fra dine ønsker og behov. Konfidensiell behandling av varer og kundeinformasjon.

Hør mer om hva vi kan tilby!  Snakk med oss